ShopOpuscoli / materiale informativoShop

Faktorët e rrezikut dhe zbulimi i hershëm i kancerit të gjirit

Pyetjet dhe përgjigjet më të nevojshme

(albanisch/albanais/albanese)

PËRMBAJTJA
• Rreziku nga kanceri i gjirit
• Zbulimi i hershëm 
• Ç’mund të bëj unë vetë?
• Adresa të dobishme
• Informacione të tjera

  • Numero di pagine: 24
  • Lingua: ALBANESE
  • Codice articolo: 071408041111
Scarica PDF
GratuitoPz.Pz.

Versioni linguistiche

Ri­si­ko­fak­to­ren und Früh­er­ken­nung von Brust­krebsBrochure
Tedesco
Gratuito
Can­cer du sein : fac­teurs de risque et dé­pis­tageBrochure
Francese
Gratuito
Uniti contro il cancro del senoBrochure
Italiano
Gratuito
United against breast cancerBrochure
Inglese
Gratuito
Faktori rizika i rano otkrivanje raka dojkeBrochure
Serbo/Croato/Bosniaco
Gratuito